HENDRICK'S GIN 0.7L 41,4%
Szállítási díj: | 989 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Elérhetőség: | Raktáron |
|
Leírás
A Hendrick’s Gin a Wiliam Grant & Sons, a világ egyik legfinomabb maláta whisky gyártóinak ötleteként született meg.
A Skóciában főzött és palackozott Hendrick’s egy csúcsminőségű prémium gin, az eredeti recepttől árnyalatnyit eltérő összetevőkkel, melyek közt megtalálhatjuk a rózsaszirmokat és uborkaesszenciát, a hagyományos gyógynövény-összetevők mellett. A Hendrick’s különlegessége még a karamellbarna, ódivatú patikusüvegre emlékeztető palack, mellyel a gin orvosi eredetére utal a készítő.
A Hendrick’s gint kisipari minőségben állítják elő egy 19. századi kisüsti lepárlóban, melyet a William Grant & Sons-tól vettek át a készítők az 1960-as években. A gyógynövényeket a lepárlóüstben 98 százalékos tisztaságú természetes gabonaszesszel keverik a lepárlás előtti napon, és hagyják az alapanyagokat ázni, míg maga a lepárlási folyamat megkezdődik. Az „áztatási órák” pontosan meghatározottak annak érdekében, hogy minden egyes korty Hendrick’s összetevőiből ugyanazt az ízt varázsolhassák elő. Amikor a lepárlási folyamat véget ér, és ellenőrzik a minőséget és konzisztenciát, a rózsa és uborkaesszencia végső párlatának hozzáadása következik.
A rózsaszirmok és az uborkaesszencia valami újat hoznak a gin ízvilágába, fokozva a klasszikus boróka- és citrusízeket a virágos, enyhe aromájú jegyekkel és selymesen lágy állaggal.
Leírás és Paraméterek
A Hendrick’s Gin a Wiliam Grant & Sons, a világ egyik legfinomabb maláta whisky gyártóinak ötleteként született meg.
A Skóciában főzött és palackozott Hendrick’s egy csúcsminőségű prémium gin, az eredeti recepttől árnyalatnyit eltérő összetevőkkel, melyek közt megtalálhatjuk a rózsaszirmokat és uborkaesszenciát, a hagyományos gyógynövény-összetevők mellett. A Hendrick’s különlegessége még a karamellbarna, ódivatú patikusüvegre emlékeztető palack, mellyel a gin orvosi eredetére utal a készítő.
A Hendrick’s gint kisipari minőségben állítják elő egy 19. századi kisüsti lepárlóban, melyet a William Grant & Sons-tól vettek át a készítők az 1960-as években. A gyógynövényeket a lepárlóüstben 98 százalékos tisztaságú természetes gabonaszesszel keverik a lepárlás előtti napon, és hagyják az alapanyagokat ázni, míg maga a lepárlási folyamat megkezdődik. Az „áztatási órák” pontosan meghatározottak annak érdekében, hogy minden egyes korty Hendrick’s összetevőiből ugyanazt az ízt varázsolhassák elő. Amikor a lepárlási folyamat véget ér, és ellenőrzik a minőséget és konzisztenciát, a rózsa és uborkaesszencia végső párlatának hozzáadása következik.
A rózsaszirmok és az uborkaesszencia valami újat hoznak a gin ízvilágába, fokozva a klasszikus boróka- és citrusízeket a virágos, enyhe aromájú jegyekkel és selymesen lágy állaggal.