HENDRICK'S Gin 0.7l 44%
Szállítási díj: | 989 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
A világ egyik legkedveltebb ginje, melyet Skóciában William Grants&Son gyártja Girvan lepárlóban 1999 óta. Két extra növényt adnak hozzá: az uborkát és a bolgár rózsát. Élénk, friss virágos illat. Ízeiben a ropppanós uborka nyitása után a rózsa és a boróka kerül dominanciába, végül pedig kis vaníliás lecsengés biztosítja, hogy máris töltjük a következőt. Indián, bodzás vagy uborkás toniccal ajánljuk. Díszítése: uborka, borókabogyó, rózsabimbó |
|
Elérhetőség: | Előrendelhető |
|
Leírás
A Hendrick’s Gin a Wiliam Grant & Sons, a világ egyik legfinomabb maláta whisky gyártóinak ötleteként született meg.
A Skóciában főzött és palackozott Hendrick’s egy csúcsminőségű prémium gin, az eredeti recepttől árnyalatnyit eltérő összetevőkkel, melyek közt megtalálhatjuk a rózsaszirmokat és uborkaesszenciát, a hagyományos gyógynövény-összetevők mellett. A Hendrick’s különlegessége még a karamellbarna, ódivatú patikusüvegre emlékeztető palack, mellyel a gin orvosi eredetére utal a készítő.
A Hendrick’s gint kisipari minőségben állítják elő egy 19. századi kisüsti lepárlóban, melyet a William Grant & Sons-tól vettek át a készítők az 1960-as években. A gyógynövényeket a lepárlóüstben 98 százalékos tisztaságú természetes gabonaszesszel keverik a lepárlás előtti napon, és hagyják az alapanyagokat ázni, míg maga a lepárlási folyamat megkezdődik. Az „áztatási órák” pontosan meghatározottak annak érdekében, hogy minden egyes korty Hendrick’s összetevőiből ugyanazt az ízt varázsolhassák elő. Amikor a lepárlási folyamat véget ér, és ellenőrzik a minőséget és konzisztenciát, a rózsa és uborkaesszencia végső párlatának hozzáadása következik.
A rózsaszirmok és az uborkaesszencia valami újat hoznak a gin ízvilágába, fokozva a klasszikus boróka- és citrusízeket a virágos, enyhe aromájú jegyekkel és selymesen lágy állaggal.
Leírás és Paraméterek
A Hendrick’s Gin a Wiliam Grant & Sons, a világ egyik legfinomabb maláta whisky gyártóinak ötleteként született meg.
A Skóciában főzött és palackozott Hendrick’s egy csúcsminőségű prémium gin, az eredeti recepttől árnyalatnyit eltérő összetevőkkel, melyek közt megtalálhatjuk a rózsaszirmokat és uborkaesszenciát, a hagyományos gyógynövény-összetevők mellett. A Hendrick’s különlegessége még a karamellbarna, ódivatú patikusüvegre emlékeztető palack, mellyel a gin orvosi eredetére utal a készítő.
A Hendrick’s gint kisipari minőségben állítják elő egy 19. századi kisüsti lepárlóban, melyet a William Grant & Sons-tól vettek át a készítők az 1960-as években. A gyógynövényeket a lepárlóüstben 98 százalékos tisztaságú természetes gabonaszesszel keverik a lepárlás előtti napon, és hagyják az alapanyagokat ázni, míg maga a lepárlási folyamat megkezdődik. Az „áztatási órák” pontosan meghatározottak annak érdekében, hogy minden egyes korty Hendrick’s összetevőiből ugyanazt az ízt varázsolhassák elő. Amikor a lepárlási folyamat véget ér, és ellenőrzik a minőséget és konzisztenciát, a rózsa és uborkaesszencia végső párlatának hozzáadása következik.
A rózsaszirmok és az uborkaesszencia valami újat hoznak a gin ízvilágába, fokozva a klasszikus boróka- és citrusízeket a virágos, enyhe aromájú jegyekkel és selymesen lágy állaggal.