ZACAPA RUM CENTENARIO 0.7L PDD. 40%
Szállítási díj: | 1.490 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Elérhetőség: | Raktáron |
|
Leírás
Guatemala déli partvidékén, a legtermékenyebb vulkanikus talajon termelt kiemelkedő minőségű cukornádból készített rumkülönlegesség. A hazánkban kapható rumokkal ellentétben a Zacapa nem melaszból, hanem a frissen betakarított cukornádból, vagyis az elsőként préselt „szűz cukornád-mézből” készül, ezáltal is biztosítva az egyedi ízgazdagságot. A figyelmes lepárlást követően 2300 méter tengerszint feletti magasságban érlelik a Zacapa rumokat. Itt, a „felhők felett” a hűvös, párás hegyi környezetben már alacsony a hordón keresztüli elpárolgási veszteség, így több értékes rum marad a hordókban. A hosszú ideig tartó, kiegyensúlyozott körülmények közepette a Zacapa Rum kiemelkedően gazdag aromákkal, komplex ízvilággal és tökéletes színnel gazdagodik. A luxus rum ízharmóniájához aktívan hozzájárul a művészi tökéletességre fejlesztett tradicionális spanyol „Solera” érlelési rendszer, amelyben négy különféle hordótípust alkalmaznak. Vaníliás, erőteljes Bourbon, gyümölcsös, íz-gazdag sherrys, finom Pedro Ximenez boros, valamint a francia vörösboros hordók biztosítják a kiemelkedő párlat tökéletességét, amelyben a fűszeres, fás, aszaltgyümölcsös, vagy éppen gazdag mézes jegyek dominálnak. Fogyasztását egy méretes jégkockára töltve ajánljuk
Leírás és Paraméterek
Guatemala déli partvidékén, a legtermékenyebb vulkanikus talajon termelt kiemelkedő minőségű cukornádból készített rumkülönlegesség. A hazánkban kapható rumokkal ellentétben a Zacapa nem melaszból, hanem a frissen betakarított cukornádból, vagyis az elsőként préselt „szűz cukornád-mézből” készül, ezáltal is biztosítva az egyedi ízgazdagságot. A figyelmes lepárlást követően 2300 méter tengerszint feletti magasságban érlelik a Zacapa rumokat. Itt, a „felhők felett” a hűvös, párás hegyi környezetben már alacsony a hordón keresztüli elpárolgási veszteség, így több értékes rum marad a hordókban. A hosszú ideig tartó, kiegyensúlyozott körülmények közepette a Zacapa Rum kiemelkedően gazdag aromákkal, komplex ízvilággal és tökéletes színnel gazdagodik. A luxus rum ízharmóniájához aktívan hozzájárul a művészi tökéletességre fejlesztett tradicionális spanyol „Solera” érlelési rendszer, amelyben négy különféle hordótípust alkalmaznak. Vaníliás, erőteljes Bourbon, gyümölcsös, íz-gazdag sherrys, finom Pedro Ximenez boros, valamint a francia vörösboros hordók biztosítják a kiemelkedő párlat tökéletességét, amelyben a fűszeres, fás, aszaltgyümölcsös, vagy éppen gazdag mézes jegyek dominálnak. Fogyasztását egy méretes jégkockára töltve ajánljuk